دیدنیها و شنیدنیها

لباس خوشگل،عکس دختر بچه،عکس جدید،عکس مدل لباس،عکس عروس،عکس بازیگران،عکس لباس دختران،انواع مانتو،کلیپ موبایل،مدل

شاتو بريان

مواد لازم جهت استيك:
گوشت گوساله ( مخصوص استيك)= يك تكه به اندازه كف دست
پياز رنده شده= يك عدد
پودر سير – زرچوبه- نمك- فلفل سياه و قرمز- ادويه گوشت – پاپريكا(در صورت وجود عطر بسيار خوبي به غذا ميدهد) =به ميزان لازم
روغن= مقداري
مواد لازم جهت سس سفيد :
قارچ برش خورده= 5 عدد
آرد گندم= يك قاشق مربا خوري
كره= 50 گرم
آب گوشت= 2 قاشق غذا خوري( در صورت نداشتن آب گوشت از 1/4 عصاره گوشت در مقداري آب استفاده كنيد )
خامه= 4 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
استيك كوبيده شده را با پياز رنده شده خوب ورز مي دهيم .سپس ادويه ها را مخلوط كرده و گوشت را با آنها نيز ورز داده تا به خورد آن برود . روغن را در ماهي تابه ريخته و سپس استيكها را با حرارت كم سرخ ميكنيم . حرارت را كم كرده تا هم سرخ و هم پخته شود . ( حدود 40 دقيقه). كساني كه استيك را آب دار دوست دارند زمان را كمتر كنند.
براي تهيه سس ابتدا روي حرارت كم كره را آب كرده سپس آرد را در آن ميريزيم و مخلوط مي كنيم . سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه كرده وپس از مخلوط كردن چند دقيقه روي آن سر مي گزاريم تا با حرارت كم قارچها بپزد. كمي نمك به آن اضافه كرده و سپس چند دقيقه مانده به سرو كردن غذا خامه را درون آن ميريزيم . دقت شود خامه فقط چند دقيقه حرارت ببيند .در نهايت آن را روي استيك ريخته و سرو ميكنيم / اگر سس را رقيق تر دوست داريم كمي آب گوشت و اگر غليظ تر دوست داريد كمي آرد را اضافه تر كنيد .
سپس مي توان آن را با چيبس تزئين نماييد .
Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: